
Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.


Éttermünket 2021 nyarán nyitottuk meg a Dunakanyar ékszerdobozának méltán titulált Szentendrén. A lokáció kitűnő alapot nyújtott ahhoz a koncepcióhoz, amit megálmodtam: a látványkonyha és az örömfőzés tökéletes kombinációjához. Szakmai múltam sokrétű, kontinenseket átívelő tapasztalatát szeretném a Vendégeink tányérjára csempészni.
FINE BISTRO


Gluténmentes konyha
Ha valaki ételintoleranciával él az tudja és átérzi, hogy sokszor milyen nehézséget okoz egy étterembe beülni. A gluténérzékenység az egyik leggyakoribb betegség, ezért erre mindenképpen reagálni szerettünk volna. Ez azonban egyáltalán nem befolyásolja az ízvilágot, amelyet közvetíteni szeretnénk. Azoknak a Vendégeinknek, akiket nem érinti a probléma fel sem tűnik, hogy az ételek nem tartalmaznak glutént.
minőségi alapanyagok
A minőségben és az alapanyagban nem ismerünk kompromisszumot. Amikor csak lehetséges magyar alapanyagokat használunk, méghozzá olyan termelőktől, akik egyenletesen, mindig jó minőségű nyersanyagot tudnak biztosítani. Ezzel is garantáljuk az általunk prezentált kiszámítható gasztronómiai minőséget. Nem kérdés, hogy egészen más színvonalú ételeket lehet ilyen alapanyagokból készíteni, az ízről már nem is beszélve.
Kreativitás
Fogásaink inspirációja a harmónia és az összhang, mind az ízeket, mind a tálalást tekintve. Legfőbb célunk átadni Vendégeinknek az ételek ízeinek szépségét. Szezonálisan változó a’ la carte étlapunk összeállítása igazi kreatív munka, egy érési folyamat produktuma. Míg menü ajánlatunkat hétről-hétre álmodjuk meg, beletéve azt az extra csavart, amitől igazán változatos és különleges lesz a végeredmény.
